Tomcare


Met ons incontinentiemateriaal voelt u zich niet enkel comfortabel, maar ook terug zekerder. Geen natte plekken, geen ongewenste geurtjes, geen beschamende momenten. Kortom: weg met ongemakken en onzekerheden. TomCare biedt u een uitgebreid assortiment aan, voor mensen met licht tot zwaar urine- en/of stoelgangverlies.

Wij bieden producten aan die u absoluut niet wilt gebruiken, maar die voor u een noodzaak zijn geworden. Bij TomCare hebben we er daarom ook alles aan gedaan om het voor u toch zo aangenaam mogelijk te maken. Onze producten voelen zacht aan en zitten comfortabel zodat u voldoende bewegingsvrijheid ervaart. Met andere woorden, u kunt zelfverzekerd het huis uit.

Verliest u ongewild urine? U bent niet de enige: meer dan 100.000 mensen in Belgiƫ hebben te maken met incontinentie. Er zijn verschillende oorzaken voor ongewenst urineverlies, bijvoorbeeld verslapte bekkenbodemspieren, overgewicht of een urineweginfectie.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen: wij bieden allerlei soorten incontinentiemateriaal van de betere merken aan. Van inlegkruisjes tot broekjes, van verbanden tot matrasbeschermers. Alle materialen zijn discreet, comfortabel en voelen altijd droog en fris.

https://www.tomcare.be/nl/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *